marți, 15 iulie 2008

MANGALIA 2008

21:26



În perioada 24-28 iunie 2008 la Mangalia a avut loc training-ul cu tema Strategii şi tactici ale comunicării eficiente, la care au partipat 24 de tineri din Partidul Democrat Liberal reprezentând mai multe organizaţii din ţară. Organizaţia de Tineret a PDL Vaslui a fost reprezentată de Marius Arcaleanu, preşedinte OT PDL Vaslui, şi de Marius Cimpianu.
Timp de 5 zile tinerii democrat liberal din toată ţară au acumulat cunoştiinţe de la specialişti în domeniu precum conf. univ. dr. Dumitru Borţun, profesor la SNSPA Bucureşti şi Ion Caramitru, actor, director TNB, implicându-se cu mult succes şi în activităţile practice organizate, precum interviul de televiziune, discursul politic sau adresarea verbală şi nonverbală în diferite conjuncturi comunicaţionale, legile nescrise ale discursului, principiile discursului eficient, obstacole comunicaţionale şi căi de depăşire.,,Aceste traininguri sunt deosebit de eficiente pentru viitorii politicieni profesionişti, noua clasă politică de care este nevoie trebuie formată în mod profesionist, să înveţe pe lângă partea practică şi de la specialiştii în domeniu. Seriozitatea implicării care există la tinerii din organizatia nostră, demonstrată la acest gen de pregătire, confirmă în mod plăcut faptul că viitorul politicii şi al PDL este pe mâini bune, cu condiţia ca tinerii să poată fi lăsaţi în structurile din care aparţin să se pună în valoare şi să poată ieşi în atenţia mass media.” este de părere Darius Pintilie, lider naţional al tinerilor democrat liberali
Evenimentul face parte din cadrul unui proiect iniţiat de Fundaţia germană Hanns Seidel în colaborare cu OTPDL ,,Cursuri de comunicare pentru tinerii politicieni români”, şi s-a aflat la cea de-a doua etapă din cele patru care se deruleaza pe perioada întregului an.
Primele cursuri s-au desfaşurat în luna aprilie la Sibiu iar rmătoarea etapă a proiectului se va desfăşura la Cluj, în luna septembrie.